Styrelsen för Telemanagement har utsett Maria Lindell till ny VD. Maria som det senaste året arbetat som managementkonsult i verksamheten har en lång erfarenhet av ledande befattningar, bland annat som VD och IT-chef i olika verksamheter. Maria tillträder den 1 november 2019 och ersätter Jukka Ristijärvi som varit VD för bolaget sedan 2001.

Förändringen är ett led i den satsning som Telemanagement nu gör för att kunna växa vidare och utveckla erbjudandet att vara en strategisk partner till kunderna i deras digitala omställning som omfattar såväl människorna i kundernas organisationer, deras processer och olika tekniklösningar.

Bolaget gör också ändringar i styrelsen där Jukka Ristijärvi blir ny styrelseordförande. Man har också valt in Per Söderström som ny extern ledamot. Per har lång erfarenhet från ledande befattningar i IT- och konsultbranschen och arbetar idag som fristående rådgivare åt ägarledda tillväxtbolag.

– Vi är mycket glada över att Maria valt att bli VD för Telemanagement, säger Jukka Ristijärvi. Maria har alla förutsättningar för att driva och genomföra vår ambitiösa utvecklingsplan. Hon har gedigen erfarenhet, en stark drivkraft att genomföra förändringar, ett visionärt synsätt och starkt tillväxtfokus där både våra fantastiska kunder och medarbetare står i centrum.

– Jag ser verkligen fram emot mitt nya uppdrag och är mycket tacksam över förtroendet. Det ska bli spännande och roligt att fortsätta utveckla för framtiden tillsammans med mina smarta, orädda och ytterst kompetenta kollegor. Många företag står idag inför utmaningar med kundupplevelse och digitalisering. Där ser jag att Telemanagement har en unik position och en enorm kraft att ytterligare växla upp och utveckla vårt erbjudande på marknaden.

Om Telemanagement

Telemanagement är affärskonsulter med affärsidén att stödja kundernas digitaliseringsresa genom att kombinera arbetet med människa, teknik och process därmed förverkliga den bästa kundupplevelsen.

Vi adresserar kundmötet i den traditionella meningen Contact Center såväl som i digitala kanaler och förflyttningen där emellan. Vår verktygslåda och kompetens omfattar bland annat processutveckling, telefoni och digitala möten samt IT-infrastruktur.

För mer information kontakta:

Styrelseordförande, Jukka Ristijärvi +46 730 683 9 00, jukka.ristijarvi@telemanagement.se
VD Maria Lindell, +46 762 82 87 36, maria.lindell@telemanagement.se

www.telemanagement.se