VI SÖKER MEDARBETARE

Vi söker alltid duktiga konsulter och medarbetare. Tror du att du är rätt person för Telemanagement är du välkommen att skicka en rad till oss. Presentera dig själv, din erfarenhet och din bakgrund. Tack!

JUST NU SÖKER VI KEY ACCOUNT MANAGER

Telemanagements affärsidé är att öka företags tillväxt, kvalité och lönsamhet genom optimerade processer, arbetssätt och digitala verktyg. Detta med hjälp av erfarna konsulter och projektledare. Verksamhetsområdena är inom kundupplevelse, infrastruktur och digitala möten/telefoni. TM är inne i en expansion- och förändringfas med bl a namnbyte på agendan. I samband med det en flytt till nya lokaler på Kungsgatan 28, Stockholm.

TM har en platt nätverksorganisation där de hjälper varandra genom teamarbete. Detta ger stora möjligheter till påverkan, nära beslutsfattande och egen utveckling, men som såklart förutsätter leverans av mål. Företaget har en mångfald i kunder och du träffar många olika människor vilket ger nya utmaningar i uppdragen varje dag.

Sagt av Maria Lindell, VD
Jag ser att ett team med rätt typ av människor är den enskilt viktigaste faktorn för att få en digital transformation att verkligen hända och fungera i vardagen.Är du en av dem?   
Då har du nu möjligheten att ta steget till ett expansivt och framgångsrikt företag som levererar lösningar för framtidens företag & organisationer. Telemanagement söker dig som är en driven person som förstår varför vissa organisationer är mer framgångsrika än andra, och ser skillnaden mellan produktförsäljning och lösningsorienterad försäljning.
Du är självgående, tycker om förändringsarbete, verksamhetsutveckling och förstår hur man skapar verkligt värde ute hos kund

Huvudsaklig arbetsbeskrivning
Konceptförsäljning genom att utveckla befintliga trogna kunder långsiktigt, både gällande volym och lönsamhet, – men också söka och bearbeta nytt.
Detta sker genom att proaktivt utveckla affärsförslag och att agera konsultativt med att hjälpa kunden hitta lösningar för sina utmaningar
Du tar det övergripande ansvaret för att utveckla företagets relation till kunden

Efterfrågade kompetenser
För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet av att ha jobbat med lösnings- eller idéförsäljning, gärna konsulttjänster. Du gör behovsanalysen hos kunden först och därefter tänker på processen hur man kommer till lösning. 
Vi ser också att du kan ha jobbat med t ex verksamhetsutveckling, projektledning, kundupplevelse och förändringsledning i andra roller och brinner för nyttan av dessa processer. Du är bekväm med att interagera med ledningspersoner.

De viktiga avgörande personliga egenskaperna som gör dig framgångsrik.

Telemanagement är kända som dom som ”får det gjort” och vi är alltid snabba till handling. Ledorden är INSIKTPASSION och GENOMFÖRANDEKRAFT.

Tycker du detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen att söka. Eller ser du kanske någon som passar bättre? Välkommen att tipsa hen.

Telemanagement har valt att genomföra denna rekrytering tillsammans med NXT Interim & NXT Rekrytering, kontaktperson annika.svanstrom@nxtinterim.se

VI SÖKER PROJEKTLEDARE, IT

Vår affärsidé är att optimera processer, arbetssätt och digitala verktyg genom att erbjuda erfarna konsulter och projektledare.

Vi är kända som dom som ”får det gjort” och vi är alltid snabba till handling.
Våra ledord är INSIKT, PASSION och GENOMFÖRANDEKRAFT.

Sagt från Telemanagements VD- Maria Lindell.

Telemanagements vision är att möjliggöra den bästa kundupplevelsen. Vårt mål är att vara det självklara valet när ett företag vill utveckla sitt kundfokus och sina digitala kundmöten. Detta möjliggörs först och främst genom tekniken. Väl fungerande och anpassade plattformar och system behövs för att skapa nya värden för kunderna. Processen är också viktig; enkla, effektiva och anpassade processer efter kundens behov. Sist men absolut inte minst, människorna. Att få med rätt typ av människor är den enskilt viktigaste faktorn för att få en digital transformation att verkligen hända och fungera i vardagen.

Projektledare IT

Som projektledare hos oss kommer du att driva digitaliseringsprojekt på uppdrag av och hos våra kunder. Du kommer att få ansvaret att driva och delta i implementationsprojekt, förstudier, och verksamhetsutvecklingsprojekt gentemot IT, data- och telekomoperatörer och andra leverantörer för våra kunders räkning. Du kommer ha en stimulerande arbetsvardag då du kommer arbeta med flera kunder och projekt samtidigt ensam eller tillsammans med några av dina trevliga kollegor.

Din profil

Du har erfarenhet av att projektleda och driva komplexa projekt samt implementationsprojekt med många intressenter. Du har arbetat i kvalificerade roller med lösningar inom digitalisering, som kund, i leverantörsledet eller som konsult.

Som person är du kreativ och nyfiken, kommunikativ, lösningsorienterad, relationsskapande och social. Du kan hantera olika projekt samtidigt och är en teamplayer med god affärsförståelse.

Telemanagement erbjuder

Telemanagement erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön + provision
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm med omnejd

Vill du bli en del av Telemanagement?

Vi önskar ha din ansökan senast 2020-10-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.
Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor. För frågor om tjänsten, kontakta petra@womenahead.se eller 0767-236 208.