KONSULTER TILL DET ENKLA KUNDMÖTET

Telemanagement söker dig som vill arbeta som konsult inom kundtjänst / medborgarservice / Contact Center och utveckla “Det enkla kundmötet” för våra uppdragsgivare.

Då efterfrågan på våra tjänster är i en expansiv fas och vi expanderar vår verksamhet inom CEM, Customer Experience Management, behöver vi därför förstärka vår organisation med flera medarbetare.

Vi utför konsultuppdrag inom området och verkar som oberoende experter samt resurser främst med projekt och förändringsarbete. Våra uppdragsgivare är stora privata och offentliga / kommunala verksamheter.

Nu söker vi dig som har gedigen erfarenhet inom området. Förmodligen har du jobbat som ledare och / eller utvecklare inom området under minst 5-10 år. Du har skinn på näsan och ett tydligt eget driv. Du ser möjligheter där andra ser utmaningar och du fattar snabbt rätt beslut och förankrar dessa. Vi ser gärna att du har arbetat med olika arbetsuppgifter inom området så som exempelvis kravställare på tekniska lösningar, processutveckling och har erfarenhet av bemanningsplanering / Workforce Management.

Har du dessutom konsulterfarenhet är det en merit.

Du skall förutom kunskap inom området ha en stark egen drivkraft, projektledaregenskaper och en vana av att analysera och dokumentera.

Du ser mer om våra erbjudanden här.

VILL DU VETA MER?

Bernhard Ödin

Bernhard Ödin
Customer Experience Management,
073 772 10 00
mail.