AFFÄRS- & VERKSAMHETSRÅDGIVARE

AFFÄRS- & VERKSAMHETSRÅDGIVARE

Som Affärs- och verksamhetsrådgivare kommer du att arbeta nära våra kunder genom att identifiera samt säkerställa kundens behov och utmaningar och stötta dem genom hela förändringsprocessen.

Vår affärsidé är att optimera affärsprocesser, arbetssätt och digitala verktyg genom att erbjuda arfarna konsulter och projektledare.

Affärs- och verksamhetsrådgivare
Som affärsrådgivare hos oss kommer du att driva affärs- och digitaliseringsprojekt på uppdrag av och hos våra kunder. Detta görs i olika roller beroende på aktuell kund och uppdrag, exempelvis affärsrådgivare, kravspecialist/inköpsledare eller ledning av utvecklingsprocesser.

Du kommer att få ansvaret att driva och delta i förstudier, verksamhetsutvecklingsprojekt, genomföra kravarbete och driva upphandlingar gentemot IT, data- och telekomoperatörer och andra leverantörer för våra kunders räkning.

Du kommer ha en stimulerande arbetsvardag då du kommer arbeta med flera kunder och projekt samtidigt ensam eller tillsammans med några av dina kollegor.

Din profil
Din kompetens och erfarenhet har du skaffat på olika sätt men framför allt har du arbetat i kvalificerade roller med lösningar inom digitalisering, som kund, i leverantörsledet eller som konsult.

Som person är du kreativ och nyfiken, lösningsorienterad, relationsskapande och social. Du kan hantera olika projekt samtidigt och är en teamplayer med god affärsförståelse.

  • Meriter och erfarenheter
    Då vi är verksamma inom digitalisering, värderar vi intresse/erfarenhet av att förstå och utveckla organisationers behov av effektivitet och digitala verktyg.
  • Kunskaper om sourcingprocess, vendor management, governance är önskvärt men inget krav.
  • Engelsktalande, obehindrat i tal och skrift


Strategisk tänkande med praktisk läggning, kommunikativ samt mycket god vana att framträda inför grupp är viktiga egenskaper. God språkkänsla och kunskaper i svenska och engelska.

Telemanagement erbjuder
Telemanagement erbjuder en dynamisk och stimulerande arbetsplats där det för rätt person finns stora utvecklingsmöjligheter.

Tillträde: Enligt ö.k.
Lön: Fast månadslön + provision
Arbetstid: Heltid
Ort: Stockholm med omnejd

Vill du bli en av oss? Vi önskar ha din ansökan senast 2020-03-31. Vi beaktar ansökningar löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden löpt ut.

Rekryteringen sköts av Women Ahead – en rekryteringsbyrå med fokus på kvinnor inom IT-, teknik- och telekom.
För frågor om tjänsten, kontakta Petra på Women Ahed eller 0767-236 208.